Saturday, August 9, 2014

Windows 9 nema sat u taskbaru







Ako pratite vesti o windows 9 OS-u primetili ste dosta glasina koje se pojavljuju u poslednje vreme dok microsoft odbija da kaze bilo sta o projektu.
Sada se pojavljuju izveštaji o vecim promenama iako svasta može da se desi do konačnog izlaska sistema.
Windows 8 je imao naišao na negativne komentare zbog toga sto nije imao tradicionalni start meni već ceo novi "prozor" natrpan aplikacijama. Ove sledeće promene bi trebalo da se dese u donjem desnom uglu kod sata ...tj upravo taj sat na koji smo svi navikli je predmet promene - vrlo verovatno neće biti tu u novom windowsu!
Još uvek se ne znaju tacni razlozi zbog cega dolazi do ovakve promene ali izgleda da microsoft traži način da da korisnicima više mogućnosti prilagođavanja i smatraju da je jedan od načina da se to mogući pomeranje sata.
Mada, retko ko misli da je ovo zapravo nešto sto ce se zaista dogoditi, microsoft je primetio da dramatične izmene mogu da dovedu do slabog usvajanja nove verzije sistema (kao na primer windows 8 i 8.1, bez obzira sto je u suštini dosta napredniji sistem od windows 7) a sat je na tom mestu oduvek pa se možemo nadati da je to dovoljan razlog da ostane tu gde jeste
.


Izvor:

No comments:

Post a Comment